Operator attracties
Bellewaerde
Ieper, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

Functie :

Je staat in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens hou je toezicht op de veiligheid.

Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen.

Voltijds seizoenscontract vanaf eind maart tot begin november. Indien het park wegens corona nog niet mag openen in de paasvakantie, dan zal de startdatum van het contract opgeschoven worden naar de nieuwe openingsdatum.

Profiel :

Je bent een gemotiveerd en vriendelijk persoon en je hebt oog voor veiligheid en voor de te volgen procedures. Je kan je uitdrukken in het Frans en bent bereid om in het weekend te werken.

Aanbod :

Wij bieden een gevarieerde job in een bijzonder aangename werkomgeving en een toffe werksfeer. Wij geven al onze medewerkers een interne opleiding.

Bovendien mag je rekenen op een correcte verloning en een aantal interessante voordelen zoals ecocheques, pretparkabonnement voor het gezin, woon-werkvergoeding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier