Tender Engineer
ENGIE Solutions
Aartselaar, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als tender engineer bij ENGIE Solutions ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes overeenkomstig de bestekvoorwaarden en de eisen van de klant.

Je maakt een zo correct mogelijke kostprijs op, op basis van de geldende calculatienormen en in functie van de gegevens die je tot jouw beschikking hebt.

Jouw missieje maakt offertes op volgens de geldende richtlijnen van het bedrijfje rapporteert direct aan de tender manager en bespreekt voorgestelde oplossingen en calculaties met hemvia leveranciers en onderaannemers win je informatie in over het project (concurrenten, mogelijke variaties, e.

d.)je waarborgt de conformiteit van de voorgestelde oplossing en / of stelt variaties opje bent verantwoordelijk voor de eindcalculatie en eindbegroting in samenspraak met de commercial managerna het indienen van de offerte beantwoord je de mogelijke vragen van de klant.

Indien nodig bezorg je de klant nog bijkomende informatie. Dit in samenspraak met de tender managerje behaalde een bachelor of master diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring in de HVAC-sector)je hebt + / - 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functieje hebt kennis van HVAC, elektriciteit en mechanicaveiligheid is voor jou een prioriteitje valt op door je opgedane kennis, je nauwgezette aanpak, je teamgeest en je creatieve manier om problemen op te lossen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier