CNC Draaier
Accent
Sint-Niklaas, BE
4 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

 • opbasis van een tekening zal je de CNC draaimachine omstellen(beitel, spindel,... opspannen) en laden en lossen.
 • Het juiste programma selecteren of schrijven(afmetingen invoeren, welk gereedschap je gebruikt,..) op basis vaneen technische tekening.
 • Om ervoor te zorgendat de machine goed produceert, doe je tussentijds een meting enenkele kwaliteitscontroles.

 • Je zal werken metaluminium, staal en kunststof
 • Je doet zowelkleinere series als stukwerk. Dit gaat steeds over onderdelen diegebruikt zullen worden in de machinebouw (denk aan plaatmateriaal).
 • Functie-eisen

  Jehebt een diploma mechanische vormgevingstechnieken ofcomputergestuurde machines. Heb je niet het juiste diploma, maarwel ervaring?

  Dan kom je zeker inaanmerking!

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel, samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier