WINKELMEDEWERKER
Manpower
Kortrijk
5 dagen geleden

Job Description

Als supermarktmedewerker ben je verantwoordelijk voor een vlotte werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen van de rekken en het op orde houden van jouw afdeling.

Je bent een eerste aanspreekpunt voor klanten en helpt hen vriendelijk verder met al hun vragen. Hiernaast heb je ook oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

Client Description

Voor een gekende klant, een supermarkt met meerdere vestigingen regio Kortrijk, zijn we op zoek naar een winkelmedewerker.

Candidate Profile

Bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in deze sector. Beschik je nog niet over de nodige ervaring als winkelmedewerker, maar heb je wel een sterke motivatie en inzet?

Dan kom je ook zeker in aanmerking voor deze job!

Je deinst niet terug voor werk dat fysiek net iets zwaarder is en je steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast vormt weekendwerk voor jou geen enkel probleem.

Je bent stipt, klantvriendelijk en nauwkeurig. Ook orde en hygiëne draag je hoog in het vaandel.

Client Offer

Je komt terecht in een leuk en dynamisch team met een aangename werksfeer. Je ontvangt een marktconform loon en je kan steeds intern doorgroeien.

Daarnaast biedt onze klant jou een voltijds contract aan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier