Gedreven .Net Developer/Consultant voor Antwerps bedrijf
Austin Bright
Kontich, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Ben je als consultant op zoek naar een bedrijf die echt met je in zit en alle tools beschikbaar stelt om je in een optimaal werkklimaat te laten functioneren?

Met haar eigen interne academie hou je jouw kennis ook steeds up-to-date. Daarnaast heeft dit bedrijf ook klanten die over heel Vlaanderen verspreid zijn, waardoor samen met jouw naar een zo relevant mogelijk bedrijf in je regio kan gezocht worden.

Naast grote klanten als Eneco,Duvel Moortgat en Digipolis werken ze ook samen met andere kmo's en start-ups. Er is dus een verscheidenheid aan projecten aanwezig, wat zeker voor een afwisseling kan zorgen.

Jouw verantwoordelijkhied : .Net Developer - Als .Net Developer word je ingezet op projecten die zo goed mogelijk bij je profiel passen, samen met je verantwoordelijke bespreken jullie deze mogelijkheden en de jobinhoud.

Bij de klant zal je op zoek gaan naar oplossingen voor hun problemen en deze daarna omz etten in een bruikbare software -

Door de afwisseling van projecten kunnen je taken er ook anders uitzien, waardoor je ook steeds meer ervaring kan opdoen in verschillende technologieën en toepassingen Jouw profiel : .

Net Developer - Enig ervaring in .Net MVC framework is hier vereist, dit zal steeds als basis van je projecten dienen - Je hebt goede kennis van databases zoals SQL, NoSQL en Azure Cloud en kan overweg met CSS en HTML -

Je gaat steeds planmatig te werk en doordat het bedrijf ook zoveel mogelijkheden aanbiedt, wil je ook steeds bijleren. Hun academie staat altijd voor je open Ons aanbod : .

Net Developer - Een zeer competitief brutoloon van €2.700 dat naargelang je ervaring, kennis en inzet na een inloopperiode wordt herzien -

Je geniet daarbij ook van een uitgebreid extralegale voordelenpakket bestaande uit een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzerkering, groepsverzerking, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.

Voeg hierbij ook een GSM-abonnement en laptop - Naast het werk neemt dit bedrijf ook deel aan verschillende activiteiten zoals de Spartacusrun, xboxavond / lunch, conferenties en workshops in hun eigen opleidingscentrum -

Ben je een echte globetrotter, kom dan gerust eens kijken hoeveel vakantiedagen je krijgt voor een stevige reis - Werken in eigen streek is de "péché mignon" van elke Vlaming, bespreek samen met ons waar de mogelijkheden voor je zijn Heb je interesse in deze vacature?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Keywords : .Net / SQL / CSS / HTML / Javascript / MVC

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier