Backend Javascript Developer
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
12 uur geleden
source : Jobat

Voor een startup in de energiesector, regio kortrijk, zoeken we een Backend Javascript Developer die de website, het klantenportaal, de sales tools en onze CRM in goede banen leidt.

Zin om mee te werken aan innovatieve multimediale projecten? Jouw passie is voor ons meer waard dan jouw studies Volgende programmeertalen pas jij vloeiend toe : HTML, CSS en Javascript, Node.

js. Kennis van andere talen is een plus. Ervaring met MongoDB. AWS en S3 zijn niet nieuw voor je. API's bouwen en gebruiken maken jou steeds enthousiast.

Je hebt al gehoord van Meteor. Testen en verbeteren van bestaande back-endtoepassingen zit in jouw aard. Het vertalen van functionele opdrachten naar concrete technische oplossingen.

Samenwerking met front-end developers, functioneel ontwerpers en andere specialisten breng jij steeds tot een goed eind.

Jouw hands on mentaliteit zorgt voor efficiënt werk in team. Een kwaliteitsvolle code afleveren geeft jou een echte kick.

Logisch redeneren is voor jou kinderspel.

Volgende programmeertalen pas jij vloeiend toe : HTML, CSS en Javascript, Node.js.Kennis van andere talen is een plus.Ervaring met MongoDB.

AWS en S3 zijn niet nieuw voor je.API's bouwen en gebruiken maken jou steeds enthousiast.Je hebt al gehoord van Meteor.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier