extern
Erasmushogeschool Brussel
Anderlecht, Belgium
4 dagen geleden

Taakomschrijving

Gebeten om onze studenten mee te nemen in de wondere wereld van C++? Ben jij een hands-on C++ programmeur? Gemotiveerd om je kennis over te brengen naar toekomstig IT-talent?

Dan ben jij de geknipte (praktijk)lector om zijn / haar schouders mee te zetten onder de verdere uitbouw van het graduaat Internet of Things.

Je bent verantwoordelijk voor de hoor- en werkcolleges van het opleidingsonderdeel Programming I in de graduaatsopleiding Internet of Things.

Dit opleidingsonderdeel behandelt de basisprincipes van het begrijpen, analyseren en oplossen van problemen. Er wordt bovendien een brede basis gelegd voor de kennis van de programmeertaal C++ en het gestructureerd en procedureel programmeren in deze taal.

De verschillende datatypes en de syntax van C++ expressies, statements en controlestructuren worden behandeld.

Erasmushogeschool Brussel biedt kwaliteitsvol onderwijs aan zo’n 6500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen.

Geheel volgens onze humanistische missie streven we naar individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect.

We bieden je een boeiende, afwisselende job waar integriteit, vertrouwen, engagement, transparantie en autonomie centraal staan.

Dit zijn geen loze woorden uit onze missie en visie maar kernwaarden die onze collega’s dagelijks toepassen. Jij binnenkort ook?

Als pluralistische instelling zetten we sterk in op diversiteit omarmen, jezelf permanent in vraag stellen en nieuwe inzichten verwerven.

In al onze medewerkers vind je daarbij ook een flexibele, gemotiveerde instelling, een internationale mindset en de nodige IT-skills.

Profiel

Meer dan ooit zijn IT-skills voor online onderwijs een must, net als een goede beheersing van het Engels. Zo zetten we samen onze internationale ambitie kracht bij.

Onverwachte wendingen zoals de coronacrisis scherpen je creatieve oplossingsgerichtheid aan. Je bent gemotiveerd om bij te leren en de hogeschool steunt jou en je team daar ook in.

Specifiek voor deze functie vragen we daarboven het volgende :

 • ICT - Je bent vaardig in het gebruik van ICT-tools.
 • Ervaring - Ervaring met het doceren van IT technische inhouden in het hoger onderwijs zijn een pluspunt .
 • Teamplayer - Je werkt teamgericht en beseft dat excellent onderwijs teamwerk is.
 • Didactische vaardigheden - Ervaring binnen de nieuwe onderwijsmethodes en onderwijs op afstand zijn een meerwaarde.
 • Leergierig - Je bent bereid om je continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken in functie van de professionele noden.
 • Je bent bereid je bij te scholen in materies die verband houden met je vakgebied.

 • Inlevingsvermogen - Je probeert je blik te verruimen naar de leefwereld van onze studenten en integreert de gepaste onderwijstechnieken en -middelen.
 • Toelatingsvoorwaarden

  Je behaalde een bachelor of masterdiploma in een IT-gerelateerde richting.

  Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs en aan de huidige taalwetgeving.

  Salarisschaal

 • Aantrekkelijk loon je wordt betaald binnen het barema 316 (indien bachelordiploma) of 502 (indien masterdiploma), volgens je kwalificaties en ervaring.
 • Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link.

 • Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring.
 • Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.

 • Vakantie je kan genieten van een gunstige verlofregeling
 • Woon-werkverkeer volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en / of een fietsvergoeding
 • Lerarenkaart met een heleboel voordelen
 • Resto je geniet van eten aan democratische prijzen in ons bedrijfsrestaurant of gaat op zoek naar iets lekkers in het grote aanbod van onze hoofdstad
 • Brussel een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier