Teamleader
IMPACT
Erpe-Mere, BE
5 dagen geleden

Jobomschrijving

Ben je een ervaren teamleader? Heb je een ruime ervaring als orderpicker / heftruckbestuurder en ben je klaar om de volgende stap te zetten in je carrière?

Ben je bereid om in een diepvriesomgeving te werken?

Dan ben jij de kandidaat voor deze vacature.

Hoe zal je dag eruit zien?

Je werkt in 2 ploegen (van 6u tot 14u of van 14u tot 22u) in onze diepvries en laadkades. De coördinatie van het gebeuren op de laad- en loskades, controle van eventuele temperatuurstijgingen, kwaliteitscontrole, je team van orderpickers en heftruckbestuurders aansturen, veiligheidsmaatregelen nemen behoren allemaal tot je dagdagelijkse taken.

Indien de supervisor afwezig is, zal je deze taken overnemen. Bij zeer drukke momenten spring je mee in met je team om alles tot een goed einde te brengen.

Gewenst profiel

Wat verwachten we van jou?

Je bent bereid om in 2 ploegen te werken en in een diepvriesomgeving . Dit gaat over -25 graden. Vanzelfsprekend krijg je hiervoor gepaste kledij en een zeer mooie extra premie.

 • Je kan een eerste / ruime ervaring als teamleader voorleggen;
 • Indien nodig ben je bereid om mee te werken tijdens drukke periodes;
 • Dankzij je duidelijke communicatie zorg je ervoor dat iedereen zijn taken duidelijk kent en alle targets behaald worden.

  Aanbod

  Waarom kies je voor ons?

  Je komt terecht bij een grote speler met veel werkzekerheid. We investeren in vernieuwingen en willen het beste voor onze mensen.

  Dit houdt ook in dat er s ’middags gratis broodjes voorzien worden, er gratis fruit voorhanden is, je kledij volledig door ons voorzien zal worden en enkele malen per jaar kan je deelnemen aan een groepsactiviteit.

  Wil je op termijn graag doorgroeien? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! We blijven groeien en bieden je tal van mogelijkheden.

  We bieden een aantrekkelijk loon aangevuld met een ploegenpremie en diepvriespremie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier