Projectverantwoordelijke - calculator - opmeter (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Maldegem, BE
17 uur geleden

Profiel

Op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie als projectverantwoordelijke / calculator / opmeter...? Je bent verantwoordelijk voor opmetingen en maakt een inschatting van de montagemogelijkheden.

Je contacteert de klant om technische specificaties te bespreken. Iedere wijziging bespreek je met de dossierbeheerder. Je woont werfvergaderingen bij.

Je maakt werkinstructies op voor de productie en de plaatsingsploegen en helpt bij de opstart van de werf. Je maakt technische uitvoeringstekeningen.

Je staat in voor de werfopvolging. Je werkt dus heel nauw samen met verkoop, productie, planning en plaatsing. Interesse?

Stuur je CV naar maldegem.interim konvert.be of bel 050 60 17 95.

Aanbod

Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...). Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden. Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, .

 • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren.
 • De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten. De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken.

  De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen Een vaste voltijdse job. Correcte verloning.

  Boeiende, uitdagende functie in een dynamisch, groeiend maar stabiel familiebedrijf. Een lange inlooptijd met een degelijke opleiding door de werfleider die op pensioen gaat.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent communicatief, dynamisch en positief ingesteld. Je kunt zelfstandig en georganiseerd werken binnen een team. Je hebt inzicht en bent nauwkeurig.

  Je bent technisch geschoold, hebt ervaring als plaatser / opmeter en / of hebt ervaring in de sector. Je kunt vlot overweg met een PC. Kennis AutoCAD is een must.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier