Meewerkend teamleader - NACHT (m/v)
Konvert Interim St-Amandsberg Logistics
Wondelgem, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor de grootste leverancier van dierenbenodigdheden in België, zijn wij op zoek naar een meewerkend teamleader. Je zal werken in NACHT ploeg, maar je krijgt eerst enkele weken opleiding in DAG.

Je staat in voor het aansturen van een klein team (5 à 6 personen), maar je zal ook zelf moeten mee werken in het bedrijf.

Je zal instaan voor het lossen van containers (manueel), kwaliteitscontrole en het inputten van goederen in het systeem.

Je zal daarnaast ook instaan voor het orderpicken van bestellingen. Computervaardig zijn is een must want je zal moeten werken met een ERP pakket.

Ervaring + attest van de reachtruck is een must!INTERESSE? MAIL UW CV ALVAST NAAR SINT-AMANDSBERG.LOGISTICS KONVERT.BE OF BEL 09 / 219.09.82.

Aanbod

Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen.

De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren.

De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan. De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren.

Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, .

 • of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, .
 • Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier.
 • Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.

  Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, .

 • Je komt terecht in een stabiel bedrijf.Kans op vast contract na geslaagde interim periode.NACHT ploeg : starten op zondagnacht tot donderdagnacht 21h40-6h00.
 • Vereiste kwalificaties

  Je hebt reeds een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug.Je hebt een stabiele werkervaring.Je spreekt, leest en begrijpt zeer goed Nederlands.

  Je beschikt over eigen vervoer om ter plaatse te geraken (het bedrijf ligt in Wondelgem).Je hebt GEEN fysieke klachten!Je bent vooral gemotiveerd en werkwillig!Je hebt ervaring met de reachtruck + attest.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier