Maatschappelijk werker zorglijn
Christelijke Mutualiteit
BERCHEM
6 uur geleden

Binnen het departement Zorg zijn we op zoek een medewerker voor de Zorglijn m / v, 100% tewerkstelling in een contract van bepaalde duur, standplaats site Antwerpen, Turnhout of Mechelen.

Je maakt deel uit van de CM-Zorglijn. Je bent het aanspreekpunt voor leden en professionelen bij vragen en problemen over thuiszorg.

Op basis van telefonische vraagverheldering, vraagverduidelijking en zorgorganisatie wordt ondersteuning geboden bij het oriënteren en / of toeleiden van hulp- en zorgvragen naar de georganiseerde thuiszorg.

Je geeft informatie en advies, je neemt concrete initiatieven om de thuiszorg te organiseren, je bemiddelt bij en verwijst door naar de maatschappelijk werker of naar andere professionele hulpverleners.

Ook vragen naar het organiseren van dringende thuiszorg worden opgenomen door de medewerker van de zorglijn.

Voor de organisatie van thuiszorg kan je rekenen op een netwerk van diensten poets, gezinszorg, thuisverpleging en andere thuiszorg ondersteunende organisaties.

Je blijft situaties telefonisch opvolgen tot er voldoende stabiliteit is. Een persoonlijk contact met de klant is mogelijk maar toch eerder uitzonderlijk.

Daarnaast heb je oog voor de sociale rechten waarop zorgbehoevenden eventueel recht hebben en leidt je hen toe naar de juiste procedures en / of dienst- en hulpverlening.

 • Je beschikt over een bachelor diploma maatschappelijk werk.
 • Je kunt vlot advies geven, probleemoplossend denken en bemiddelen.
 • Je hebt voldoende organisatietalent.
 • Je hebt interesse in sociale wetgeving.
 • Je bent vertrouwd met internetapplicaties
 • Uiteraard ben je collegiaal, open ingesteld en bereid tot reflectie.
 • Enige praktijkervaring in de zorgsector is een pluspunt
 • Wij bieden een contract aan voor 6 maanden met kans op verlenging of eventuele doorstroom naar een opdracht als indicatiesteller zorgbehoefte ikv de Vlaamse zorgpremieBij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact.

  Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden.

  Maar er is meer. Wil wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. Wij bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen.

  Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken : Bij ons leeft het.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier