Project Ingenieur
Brunel
Ghent, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw takenpakketAls Projectingenieur krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende projecten in de waterbouw. Je zal instaan voor de studie en de voorbereiding van de projecten, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de gehele uitwerking en opvolging van infrastructuurprojecten.

Een kwalitatieve uitvoering realiseren is een absolute must. Een greep uit jouw takenpakket : Verantwoordelijk voor de studie, het ontwerp, de begeleiding en de uitvoering van infrastructuurprojecten.

Je staat in voor de ontwikkeling van concepten, de voorstudie, de technische detailstudies en het opstellen van ramingen, bestekken en meetstaten.

Je houdt het toezicht op de werfdossiers (plannen, meetstaten, aankopen, vorderingsstaten, werfverslagen, opmetingen, opleveringen).

Je waakt over de techniciteit en het budget van de projecten.Je bent gepassioneerd door de bouwsector. Je hebt een diploma Burgerlijk / industrieel ingenieur op zak.

Indien je enkele jaren ervaring hebt met waterbouwkundige projecten is dit een troef!Je kan jezelf in de complexiteit van een project bewegen en hebt voldoende inzicht om de juiste oplossingen te vinden en beslissingen te nemen.

Je weet alle facetten van een project te beheersen en je houdt een goed overzicht.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier