Leuvens Instituut voor Criminologie
KU Leuven
Leuven
4 dagen geleden

Binnen de afdeling Strafrecht en Criminologie van de Faculteit Rechtsgeleerdheid groepeert het Leuvens Instituut voor Criminologie (LINC) sinds 1 januari 2007 een zeventigtal professoren, assistenten en vrijwillig medewerkers die betrokken zijn bij criminologisch onderzoek en onderwijs.

 • U bent Licentiaat / master in de Criminologische Wetenschappen, Rechten of Psychologie.
 • U heeft ervaring in het werkveld waarbij u rechtstreeks contact heeft met cliënten.
 • U werkt graag in team, bent open in het contact en gedreven.
 • U beschikt over de wens om uw ervaring te delen met onze studenten en hen te begeleiden in hun eerste kennismaking met bovengenoemde interventies.
 • Ben je werkzaam in de praktijk als criminoloog, jurist of psycholoog en wil je graag je expertise delen met onze studenten criminologische wetenschappen en rechten binnen een boeiend en dynamisch team dan is deze vacature voor u!

  U deelt uw expertise binnen de opleidingsonderdelen Werkcollege in de Persoonsgerichte Criminologische Interventie’ (derde bachelor criminologische wetenschappen) dat bestaat uit het aanleren van de basisgespreksvaardigheden alsook uit een kennismaking met een aantal voor de criminoloog belangrijke technieken (zoals de bemiddeling) en in het opleidingsonderdeel Onderhandelen en Bemiddelen’ voor de helft bestaande uit oefeningen (eerste Master Rechten).

  Beide opleidingsonderdelen zijn prima uitgewerkt en de taken en verantwoordelijkheden goed afgelijnd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier