Sales Developer - FIMASER
Carrefour
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jobbeschrijving Wij zijn op zoek naar twee commerciëlen voor het vliegende team (1 NL en 1 FR). Filiaal van de groupe Carrefour, Fimaser (Carrefour Finance) commercialiseert sinds 30 jaar een waaier van financiële oplossingen om zowel de aankopen, als persoonlijke projecten te financieren van onze klanten.

Sinds 1989 is Carrefour Finance trouw aan de waarden van de groep : Het aanbieden van de beste financiële producten en diensten tegen de beste prijzen.

De groep heeft met name de toegankelijkheid van zijn aanbod benadrukt door :

 • Zijn verkoopspunten gevestigd in alle hypermarkten van Carrefour in België
 • Zijn internetsite
 • Zijn telefoonplatform Carrefour Finance ontwikkelt een verantwoorde benadering van de kredietactiviteiten ten opzichte van haar klanten, met aandacht voor de risico's van overmatige schuldenlast.
 • Jobomschrijving Als commercieel medewerker van ons vliegend team zorg je voor prospectie, het afsluiten van eencontract en de klantenondersteuning bij de eerste aankoop.

  Je hebt verschillende verantwoordelijkheden :

 • U benadert spontaanen professioneel, de klanten in de winkels (Hyper / Market / ) om met hen te praten over de voordelen van de Carrefour Visa-kaart met als doel nieuwe klanten te overtuigen.
 • U zult 70% van uwwerktijd besteden aan het actief zoeken naar nieuwe klanten in de winkels.
 • U beantwoordt op een duidelijke en precieze manier de vragen van de klanten en de medewerkers van Carrefour.
 • Als ambassadeur van Carrefour Finance zorgt u ervoor dat de financiële stand voldoet aan de vereiste normen (regelmatig bijgewerkte displays, enz.
 • Doelstelling : Realiseer een aantal kaartopeningen en verzekeringen per week (een maandelijks minimum is vereist). Realiseer kwalitatieve gesprekken en analyseer zeer goed de behoefte van de klant.

  Beantwoord aan de verwachtingen van de klant. Competenties Wees een "crack" in de verkoop. Resultaatgericht (openstaan voor uitdagingen).

  Prospectiegericht (klantentevredenheid). Wees flexibel in uurroosters : aanwezigheid op zaterdag. Wees dynamisch, neem initiatief en neem je verantwoordelijkheid.

  Rijbewijs verplicht Vloeiend in het Frans en / of Nederlands. Jobaanbieding Een contract van onbepaalde duur bij 1 van de grootste europese spelers, op de markt van de distributie.

  Een competitief en aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen, een jaarlijkse bonus et een auto kategorie 2. Om te solliciteren : Lorenzo Harangozo, HR Manager, lorenzo harangozo carrefour.

  com In een veranderende wereld zijn diversiteit en integratie kernwaarden. Bij Carrefour Finance willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden - van alle leeftijden en achtergronden, elk met hun eigen ervaring.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier