INSIDE SALES MEDEWERKER MULTIMEDIA
Manpower
Afsnee, Oost-Vlaanderen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als inside sales medewerker contacteer je warme leads en overtuig je hen om klant te worden. Je maakt offertes op en volgt deze telefonisch op.

Je staat in voor de telefonische opvolging van

Je stelt commerciële mails op voor onze prospecten en medewerkers. Je maakt klantenfiches aanmet de nodige info om de installatie en levering van de producten vlot te lanten verlopen.

Je plant leveringen in rekening houdend met interne richtlijnen en wensen van de klant. Tenslotte beantrwoord je telefonische vragen van klanten, zowel van particulieren als van ondernemingen.

Je hebt een diploma secundair onderwijs achter de rug of bent gelijkwaardig door ervaring. Je kan een eerste relevante ervaring in een commerciële job voorleggen.

Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands. Indien kennis van het Frans en Engels, dan heb je een streepje voor.

Je kan vlot werken met een PC en je bent snel vertrouwd met CRM programma’s

Je bent luistervaardig waardoor je snel de behoeften van klanten kan detecteren om zo tot een goede verkoop te komen. Je bent commercieel ingesteld en serviceminded.

Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht. Je bent een teamplayer en je houdt van een open communicatie met je collega’s.

Je komt terecht in een succesvol multimedia verkoopspunt

Je krijgt een marktconform salarispakket en je maakt kans op vast na een geslaagde interimperiode

Communicatieve schoolverlaters met een goed mondje Frans komen zeker ook in aanmerking

Interesse? Stuur uw cv naar office.gent manpower.be of bel ons op het nr 09 265 85 55 - ref 8632153

Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking vanuw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op dezeadvertentie te reageren.

Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijkgevulde online vacaturebank.Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stukervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).

Ga nu naar onzesite www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plakde gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in enklik op Zoek!.

U vindt nu uw gekozen vacature.

Veel succes !Manpower Online

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier