INDUSTRIEEL REINIGER MET VCA-ATTEST!
Manpower
Lillois-Witterzée, Brabant wallon, BE
10 dagen geleden
source : Jobat

Samen met een team van industriële reinigers ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van buizen in warmtegeleiders en condensatieketels, alsook het onderhoud van deze machines met de nodige gespecialiseerd apparatuur.

Heb je een goede tot zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast ook een goede kennis van het Frans of het Engels? Kennis van de derde taal is een pluspunt?

Beschik je over een VCA-attest? Ervaring is geen vereiste, maar enige technische affiniteit en een rijbewijs B is wel een pluspunt.

Kan je in een besloten ruimte werken? Ben je zeer flexibel ingesteld en is reizen geen probleem voor jou, waarbij je vaak 2 tot 5 nachten per week in het buitenland verblijft voor projecten met je team?

1x per week wordt je ook in het hoofdkantoor verwacht. Ben je sociaal vaardig, klantvriendelijk ingesteld en een echte teamplayer?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier