Junior Business Developer
Crossbridge
Antwerpen
4 dagen geleden
source : Student.be

Wat zal je doen?Als gedreven Business Developer breng je de rekruteringsbehoeften van bedrijven in Vlaanderen en Brussel in kaart.

Je gebruikt hiervoor verschillende kanalen als bron en haalt hieruit op een slimme manier informatie. Op basis hiervan maak je een contactplan op.

Jouw nieuwsgierigheid en snelle geest zijn de echte drivers. Op basis van de resultaten van je onderzoek, neem je contact op met desbetreffende bedrijven om hun behoeften verder te detecteren en -waar gepast- onze diensten te positioneren.

Je opereert vanuit ons kantoor in Antwerpen, waar ook onze HR-consultants werken. Je takenpakket is heel divers en brengt veel eindverantwoordelijkheden met zich mee :

Business intelligence :

je brengt, samen met de Go-to-market Manager en de Managing Director, potentiële nieuwe markten en klanten in kaart Je identificeert weke bedrijven goede targets’ zijn voor onze diensten Je identificeert de belangrijkste stakeholders binnen deze bedrijven Je maakt de week- en maandplanning van salesactiviteiten op, inclusief de opvolging en uitvoering Je bepaalt, samen met de managing director en de Go-to-market Manager, de relevante aanpak Wie te contacteren Welke boodschap te geven Communicatie :

je zorgt ervoor, samen met de Managing Director en ondersteund door marketing, dat alle interacties met potentiële klanten op een effectieve en professionele manier gebeuren :

 • Je contacteert de belangrijkste stakeholders en doet een behoefteanalyse Je werkt op basis van scenario’s, die je flexibel en intelligent hanteert zowel in mondelingen als schriftelijke interacties met klanten;
 • de scenario’s worden samen met je collega’s uitgewerkt inclusief delen van ervaringen Je luistert actief en weet een relatie en vertrouwen uit te bouwen Closing :

  je zorgt ervoor dat je nieuwe potentiële klanten nauw opvolgt en je slaagt erin concrete afspraken te maken voor je collega’s Voor bovenstaande strategische taken sta je niet alleen, maar word je ondersteund door een team van enthousiaste collega’s en de Managing Director. Kortom :

  je bouwt mee aan een sterk verhaal!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier