Sales Manager
RAJAPACK
Tongeren, BE
4 dagen geleden

Jobomschrijving : Als inspirerende en verkoopgerichte coach stuur je dagelijks een team van 18 verpakkingsspecialisten aan.

Je organiseert samen met de Marketing multichannel acties met je teams.Je brengt de verpakkingsbehoeften van onze klanten in kaart en stelt de meest efficiënte verpakkingsoplossingen voor.

Of het nu gaat om een kleine doos, een enveloppe op maat, een gepersonaliseerd karton of een complete verpakkingslijn.Onze bestaande portefeuille van key accounts onderhoud je dynamisch en proactief op vlak van informatie, service en markttendensen.

Tegelijk breid je ons netwerk van grote klanten verder mee uit.Verder blijf je goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen waardoor je de klanten steeds met de juiste kennis van zaken bijstaat.

Rapporteren doe je rechtstreeks aan de General Manager Benelux.Profiel : Je bent in het bezit van een master diploma en je hebt een stevige ervaring in een gelijkaardige functie waarin je een commercieel team leidde.

Vlot omgaan met klanten om een mooie omzet te genereren, daar sta je voor. Je weet dagelijks je verkoopteam te leiden, te motiveren en te coachen op een sterk georganiseerde wijze.

Je houdt van pittige objectieven en stelt alles in het werk om deze te behalen. Je commerciële flair, resultaatgerichte aanpak en sterke overtuigingskracht komen goed van pas.

Je draagt communicatie hoog in het vaandel en kan je goed uitdrukken in het Frans en het Engels.Sterke analytische vaardigheden zijn ook zeer essentieel in deze functie.

Je woont bij voorkeur in een straal van 50 km rond Tongeren.Ons aanbod : Een uitdagende functie mét verantwoordelijkheid in een sterk groeiend Europees bedrijf.

Een professionele training om je commerciële vaardigheden aan te scherpen.Een competitief salarispakket dat aangevuld wordt met een bonus, bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Onze kantoren zijn vlot bereikbaar via de E313 en E40.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier