Metaalarbeider (m/v)
Konvert Construct Ieper
Ieper, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een metaalarbeider. Je wordt ingeschakeld als polyvalent medewerker in de metaalafdeling.

Je zal instaan voor de voorbereiding van het laswerk en het bedienen van machines.

Aanbod

Het werkstuk afwerken (afbramen, polijsten, aanbrengen van antiroest, ). Het metaal door verhitting of afkoeling vorm en volume geven (blok, blad, baar, gietblok, .

 • De stukken of hun inplanting opmetenEen schets en de tekening van het werkstuk maken (plan, referentienummers, ...).
 • De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. De onderdelen van het werkstuk monteren of in elkaar zetten (elementen van het beeldhouwwerk, .

 • Manueel aanpassen. De klant informeren en adviseren over het ontwerpen, het reproduceren en herstellen van metaalstukken en de voorwaarden voor realisatie van het werkstuk.
 • De elementen uitsnijden (zagen, stampen uit metaalplaat, ...)De waarden uitzetten of de merktekens aan- of overbrengen

  Wij bieden een voltijdse job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Goede verloning volgens PC Bouw.

  Vereiste kwalificaties

  Voor deze functie zoeken wij iemand die over een technische basis kennis beschikt. Je bent flexibel naar taken toe : assembleren, monteren, opruimen, voorbereiden, .

 • Planlezen en lasvaardigheid is een pluspunt. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio.
 • Je kan een stabiel werkverleden voorleggen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier