Operator 2 ploegen
Accent
Lissewege, BE
23 uur geleden

Onze klant maakt deel uit van de groep diewereldleider is in vlakglas. De site in de ruime regio van Bruggeis gespecialiseerd in de productie van spiegels gelakt glas enhoogrendementsglas.

Door een blijvende groei zijn ze op zoek naarextra medewerkers. Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf datde flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteitvan een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangeboden dieuitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijk gemaaktdoor de 12000 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan15.

000 mensen aan een job helpen. Met 270 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Binnende functie van operator in 2 ploegen behoren volgende taken totjouw pakket :

 • zorgen voor de tijdigebevoorrading van de assemblagelijnen door het op maat snijden vanglas met zo weinig mogelijk verlies.
 • Het versnijden van glasplatennaar ruiten is in hoge mate geautomatiseerd.

 • de afstandshouders in de juiste volgordehangen en vervolgens aanbrengen op het glas
 • dedubbele beglazing afnemen van de band
 • afgewerkt glas op bokken binden om teverzenden
 • Is deze vacature niet helemaaljouw ding maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neemdan zeker contact met ons op via brugge.

  industry accentjobs.be of050 / 444 710 om jouw jobverwachtingen te overlopen en in tevullen.

  Functie-eisen

  Voorde job van operator binnen dit bedrijf beschik je over volgendprofiel :

 • je bent positief ingesteld
 • je beschikt over logisch inzicht
 • je werkt in 2 ploegen (van 6u - 14u of van 14u- 22u). Dit wisselt week op week.
 • jerespecteert de kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen
 • je spreekt vlot nederlands en begrijpt dewerkinstructies en de werkbonnen
 • maar bovenalben je leergierig en vooral werkwillend.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Deverschillende opleidingsmogelijkheden bieden je kansen om door tegroeien indien je hier ambities in hebt. Je start met eenaantrekkelijk verloningspakket.

  Startloon is ? 14.50. Uiteraardkomen hier mooie vergoedingen bij voor het ploegensysteem. Ookechocheques en maaltijdcheques van ?

  8OO behoren tot het pakket.Gezien je 40u per week werkt binnen een 36u30 week krijg je bovenophet aantal wettelijke vakantiedagen nog 20(!) dagen ADV met zelfsnog een extra dagje voor sinterklaas.

  Die verlofdagen wordenopgenomen tijdens de collectieve sluiting van 3 weken in dezomermaanden en 2 weken tussen kerst en nieuw.

  De resterende 12dagen kan je vrij opnemen in samenspraak. Bij Accent Jobs weten wedat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk meteigen wensen en eisen.

  Om die diversiteit het hoofd te kunnenbieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

  Tijdens hetsollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad endaad. Ons doel samen met jou de gepaste jobvinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier