Administratief Medewerkster
Accent
Roeselare, BE
3 dagen geleden

Deze groothandel gelegen te Roeselare heeft150 jaar ervaring en kennis ontwikkeld in wijnen. Met de 5degeneratie aanwezig, zal dit familiebedrijf nog vele jaren gelukkigeklantenbedienen.

Functiebeschrijving

Na43 trouwe jaren mag de huidige Administratief bediende welverdiendop pensioen. Tot en met januari mag je van haar een duidelijke engrondige opleiding verwachten van het diverse takenpakket.

 • onthaal
 • telefonische enfysieke contact met klanten
 • facturatie
 • transportroutes regelen voor de verschillendeleveringen
 • via intern CRM pakket ( SAP ) allebestellingen ingeven en opvolgen
 • Functie-eisen

  Wieben jij? Als Administratieve duizendpoot moet je "goesting" hebbenom alles aan te leren. Je durft ook klanten te woord staan en meteen brede glimlach de bezoekers te welkomen.

  Je kan zelfstandig tewerk gaan, het is een kleine structuur, regelmatig zal je alleen opkantoor zijn. Als je al eens met een ERP pakket hebt gewerkt is ditmooi meegenomen.

  Een woordje Engels iswelkom.

  Arbeidsvoorwaarden

  Eenfamiliale omgeving in het hartje van Roeselare en met gratisparking! Een breed takenpakket waar je zelf je planning bepaald.

  Een correcte verloning met maaltijdcheques van 8 euro collectievesluiting

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier