Sales Support - Contract Analyst (NL-FR-EN)
Page Personnel
Machelen, Belgium
20 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Binnen deze functie zien geen twee dagen er hetzelfde uit.Voorbeelden van taken die je moet uitvoeren : - Financiële opvolgingJe bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten (monitoring van contract agreements, pricing in SAP, invoicing, reporting & analysis, .

 • Eerste aanspreekpunt over contracten tussen klant en interne departementen (over facturatie, contracten, ...)Je waarborgt coordinatie en follow-up van de contracten met de interne departementen (Account Managers, technical auditors, Sales Admin, Finance team, Legal team, Marketing, etc.
 • Follow-up van de maandelijkse closing, met de daarbijhorende analysesOptimalisatie van contracten zoals met een P&L analyseReporting & Follow-up- ERP-masterJe bent verantwoordelijk voor de pricing in SAP & setup van master dataAanpassen van contracten, .

 • in SAPJe bent verantwoordelijk voor implementatie en coordinatie van nieuwe systemenSupport en opleiding over nieuwe systemen voor interne collega's en departementenProblemen met systemen aanhalen en doorgeven- Commerciële supportSales team assisteren in onderandere het opmaken van nieuwe contractenMaken en updaten van templates (calculators, pricelists, contracten, .
 • Internationaal & groeiend bedrijfUitdagende en zeer gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheidHet overgrote deel van de taken leer je ter plaatse.
 • De voornaamste vereisten voor deze Sales Support positie zijn de volgende eigenschappen : Drietalig (Nederlands, Frans & Engels)Sterk met IT / ERP-systemen (Pivot tables binnen Excel zijn een must)AnalytischHands-on mentaliteitKan goed werken in teamverbandErvaring met facturatieDe geschikte kandidaat mag een rol met verantwoordelijkheid en impact op zich nemen en heeft recht op een aantrekkelijk salarispakket met de daarbijhorende extra-legale voordelen.

  Daarnaast kan je genieten van interne doorgroeimogelijkheden binnen een internationaal bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier