Drietalige hands-on project manager met visie
Austin Bright
Mechelen, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben je in jouw prille jaren als product manager of heb je al meerdere projecten onder je vleugels genomen en ben je nu klaar voor het echte werk?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de medische sector en gaat op zoek naar een high potential hands-on project manager.

Twee jaar geleden hebben ze hun platform in een nieuw jasje gestoken en nu trekken ze deze lijn door naar andere producten.

De onderneming zelf heeft de voorbije jaren ook een degelijke metamorfose doorgemaak en daarom zoekt men iemand met goesting en passie voor het trekken van de projecten.

De functie is multidimensioneel waarbij je zeer uiteenlopende taken en verantwoordelijkheden zal hebben! Jouw verantwoordelijkheden : UX, Agile, Prince 2, Functionele analyse, Product owner en Mechelen - Na de bestelbon neem je de verantwoordelijkheid over heel het traject van het product.

 • Je bent de contactpersoon voor de klant en verzorgt ook de implementatie van het product bij hen. - Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitschrijven van de verschillende functionaliteiten.
 • Dit zowel op vlak van UX / UI alsook de backend processen van de architectuur. Jouw profiel : UX / UI, Agile, Prince 2, Functionele analyse, Product owner en Mechelen Als persoon straal je vertrouwen uit en ben je iemand die graag het voortouw neemt.

  Met een gezonde ambitie zie je jezelf als een dirigent die harmonieus het project leidt. Communicatievaardigheden zijn hier essentieel en daardoor spreek je uitstekend Nederlands, Engels en Frans.

  Daarnaast ben je ook steeds toegankelijk voor alle stakeholders gaande van de klanten tot jouw team voor het project. Ondanks dat je iemand bent die graag een frisse wind met zich meebrengt, heb je een minimum van 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol opgedaan.

  Dit vul je aan met een master of bachelor in Toegepaste Informatica of een IT-gerelateerde opleiding. Heb je een technische achtergrond of heb je als consultant ervaring met het implementeren van een softwarepakket bij een klant?

  Dan heb je zeker een streepje voor! Ons aanbod : UX / UI, Agile, Prince 2, Functionele analyse, Product owner en Mechelen Hier combineert men de positieve energie om binnen een scale-up bedrijf te werken samen met een volwassen en gekend product.

  De fundamenten zijn er, maar jij kan helpen de visie verder te bepalen. Een aantrekkelijk brutoloon dat gecombineerd wordt met een cafetaria-plan.

  Hun standaardpakket bestaat uit een bedrijfswagen, tankkaart, gsm + abonnement en onkostenvergoeding. Deze functie opent uiteraard ook deuren naar andere toekomstperspectieve binnen de onderneming.

  Je komt in een groeiend en ambitieus bedrijf terecht! Men kiest hier voor een moderne aanpak op vlak van telewerken. Flexibele werkuren en thuiswerken.

  Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

  com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier