dispatcher
Randstad
Genk, Limburg
2 dagen geleden

job description

We zijn op zoek naar een dispatcher die na een interne opleiding instaat (samen met je collega's) voor het opmaken van de dagelijkse planning van de chauffeurs.

De binnenkomende orders verwerk je om een zo efficient mogelijke planning op te maken. Hierbij hou je rekening met de beschikbare mensen en de voorziene middelen.

Je moet in staat zijn om je aan te passen aan last-minute wijzigingen en hebt veelzijdig contact met de chauffeurs.

qualification

 • Je hebt een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring- Reeds ervaring in een dispatch of gelijkaardige functie is een pluspunt- Je bent een sterk in plannen en organiseren- Aangezien het een veelzijdige, hectische functie is moet je communicatief sterk en stressbestendig zijn- Je bent probleemoplossend en kostenbewust- Je kan weken in een wisselend uurrooster- Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans is een pluspunt Er wordt een interne opleiding aangeboden voor deze uitdagende job
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier