Plaatser ramen en deuren (m/v)
Konvert Construct Ieper
Boezinge, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser voor aluminium ramen en deuren. Je wordt ingeschakeld voor het plaatsen van allerhande aluminium schrijnwerker en dit zowel in renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Aanbod

De werking van bewegende onderdelen, de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren. Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, . Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf.

Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

Het bestaande schrijnwerk demonteren en de staat van de constructie controleren (raamkozijnen, deur- en venstergaten, ).

De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, ...) Wij bieden een voltijdse functie binnen een familiale KMO met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Opstart van zodra beschikbaar.

Vereiste kwalificaties

Je kan de nodige ervaring als plaatser voorleggen en beschikt over een stabiel werkverleden. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio.

Je gaat zorgvuldig te werk en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier