Project Engineer
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Als Project Engineer automatische regeling lever je aan het einde van jouw project een soepel draaiende klimatisatie-installatie af.

Zo zal je een regelsysteem met logische functieblokken (soort van domoticasysteem) programmeren, schakelkasten ontwerpen en uitteken in E-plan en elektriciens op de werven ondersteunen met informatie en uitgewerkte regelplannen.

Tot slot stel je werkingsbeschrijvingen op met optimaal gebruik van energiezuinige technieken om te komen tot een minimaal energieverbruik en test en controleer je het gebouwensysteem in functie van deze werkingsbeschrijving.

Functie eisen

We zoeken een Project Engineer automatische regelingen die :

 • Min. een technische bachelor behaalde
 • Over een hands-on’ mentaliteit beschikt : af en toe op de werf zijn, fouten opsporen, iets mee opstarten of indienststellen schrikt je niet af
 • Houdt van afwisseling en continu wilt bijleren
 • Zich houdt aan de veiligheidsnormen omdat je dat belangrijk vindt
 • Een specialist wilt worden in programmatiesystemen ten behoeve van de HVAC (enige kennis hiervan is een pluspunt)
 • Over het bedrijf

  Je krijgt een gevarieerde job met veel autonomie in een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren.

  Zo stap je onder meer in een loopbaantraject om door te groeien tot Project Manager. Collegialiteit is één van de speerpunten van dit bedrijf.

  Toffe en gepassioneerde collega’s maken het werk eens zo aangenaam en kenmerken de duidelijke organisatiestructuur.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier