Lasser/monteur (Binnen- en buitendienst) - Regio Gent - Hoge verloning!
AGO Jobs & HR
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor een jonge en moderne firma binnen de Gentse regio, gespecialiseerd in de wereld van het stortgoed met een uitgebreid programma van standaardapparatuur op het gebied van opslag, transport, weging, dosering, etc.

is AGO Technics op zoek naar een Lasser / monteur. Taken : - Je bent verantwoordelijk voor het bewerken, samenstellen en monteren van systemen en componenten met inachtneming van de veiligheidsnormen die gelden binnen de firma.

 • Je bent het aanspreekpunt en verantwoordelijke voor het verzendklaar maken van systemen die klaar zijn voor transport.
 • Je vindt netheid en veiligheid heel belangrijk op zowel de werkplek en het magazijn en ziet hier ook op toe. - Je gaat langs bij klanten voor het verlenen van service betreffende het verrichten van onderhoud en montages bij klanten.
 • Tenslotte zal je ook constructies van transportleidingen lassen en monteren.
 • Je beschikt over een technisch diploma bij voorkeur mechanica -lasser of je bent gelijkwaardig door ervaring. Reeds enige ervaring binnen TIG-Lassen en / of halfautomaat lassen is belangrijk.

  Daarnaast kan je ook minstens 2 jaar ervaring in de mechanische montage technieken voorleggen. Je bent gemotiveerd, leergierig en kan goed in teamverband samenwerken.

  Je gaat vaak langs bij klanten waardoor klantgerichtheid en flexibiliteit twee sterke kenmerken van jouw persoonlijkheid zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier