Assistente
11.11.11
Kemmel
57 dagen geleden

In het kader van de goedkeuring van een verhoging van een PVG-budget worden er enkele bijkomende assistentes gezocht om de ploeg van 4 assistentes aan te vullen voor Tikvah (22j).

Tikvah heeft een meervoudige diep-mentale en fysieke handicap en heeft veel hulp nodig. Tikvah verblijft full-time thuis en er wordt vooral gezocht naar assistentes die haar verder kunnen helpen in haar therapie en met haar op verplaatsing allerlei activiteiten kunnen aanbieden (wagen beschikbaar).

Zij doet grotere verplaatsingen met de rolwagen, maar kan ook kleine afstanden met hulp lopen. Deze activiteiten zijn vooral basaal van aard gezien de zware handicap.

Het gaat over 1 of meerdere dagen in de week van telkens 3uur (uitzonderlijk meer). De therapie houdt ondermeer in : - Wandelen -

Zwemmen - Snoezelen - Hypotherapie - kinderboerderij - Profiel van de assistent : Flexibele, dynamische, rustige en geduldige zelfstandige persoon, die zich goed kan inleven in, en visie heeft voor werken met een zwaar-

gehandicapte jongedame. Van de assistenten wordt een onbaatzuchtige inzet verwacht, waarbij Tikvah en haar noden en therapie centraal staan.

Bijstand bij verzorging. De assistent moet in het bezit zijn van een rijbewijs B (gewone wagen en minibusje). Van de assistent wordt verwacht dat zij bereid is om met het gezin naar het buitenland mee te gaan, waarbij kost en inwonen voorzien zijn.

Tijdens deze reizen, die in principe maar enkele dagen tot maximum een week duren, wordt van de assistent verwacht dat er gedurende 8 uren per dag gewerkt wordt met Tikvah.

Een opleiding in orthopedagogie of aanverwante richting of in de sociale sector of onderwijs is zeer zeker welkom. Anderzijds zijn mensen met een goed aanvoelen en met talent in het werken met gehandicapten ook zeer welkom.

We verwachten een kwalitatieve inzet van de assistent die dan ook overeenkomstige vergoed wordt. De assistentie kan 1-3 dagen per week zijn Kandidaat assistenten kunnen zich schriftelijk met uitvoerig CV wenden tot : Lionel en Renate Roosemont Willebeek 3 8956 Kemmelof mail naar

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier