2 Grondwerkers
Accent Jobs
Zulte, Belgium
8 uur geleden
source : Bouwjobs

Aanleggen van rioleringen controle-en wachtputten metselen kabels trekken en funderingswerken uitvoeren. Aanleggen van omgeving en opritten in diverse materialen zoals asfalt klinkers of kasseien.

Je hebt reeds ervaring als grondwerker of je wilt dit aanleren.Je werkt zelfstandig stipt en ordelijk.Je bent een harde werker die een passie heeft voor de bouw.

Indien je ervan droomt om een job in de asfaltering te gaan doen is deze firma misschien wel de ideale oplossing voor jou.

Ervaring is geen must als jij het echt WILT aanleren zullen zij de tijd nemen voor jou.Heb je nu toch wel al ervaring als asfalteur bied je dan snel aan en kom kijken wat jouw gevoel zegt bij deze firma.

Wij van Accent Construct Deinze zorgen ervoor dat jij je droomjob vindt in de bouwsector. Als persoonlijke jobcoach begeleiden wij jou graag van A tot Z.

Na de inloopperiode van Accent Construct kan je vast in dienst te gaan. Het is voor ons belangrijk dat jij je goed voelt in je nieuwe job.

Alle verloningen zijn volgens "de bouw"; mobiliteitsvergoeding weerverletzegels getrouwheidspremie kledijvergoeding ecocheques.

 • Bel ons vrijblijvend als je interesse hebt!! +32 9 381 13 10
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier