Software Engineer C# .Net Cloud (regio Genk)
Compusearch²
Genk, Limburg, BE
14 uur geleden
source : Monster

Werkgever Onze klant is een internationaal bedrijf met Belgische roots dat niche software maakt. Functieomschrijving Als Software Engineer maak je deel uit van een multifunctioneel ontwikkelteam en werk je samen met andere ingenieurs in een agile setting om de software van onze klant verder te ontwikkelen.

Je hebt een grote interesse in beveiliging, privacy, schaalbaarheid en prestaties, geeft veel aandacht aan klantbeleving en let op details.

Je komt terecht is een team van 20 collega's dat onderverdeeld is in 4 scrum teams. Samen, sprint na sprint, lever je bedrijfskritische infrastructuur en zorg je voor het hoogste kwaliteitsniveau.

Je werkt intern in het kantoor in de regio Genk. Flexibele uren en thuiswerk zijn standaad. Vereiste ervaring Je hebt een bachelor of master in IT of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring. Als goede teamspeler kan je vlot samenwerken met multifunctionele engineeringteams.

Je spreekt vlot Engels. Nederlands is de voertaal maar ze gebruiken ook veel Engels dus deze positie staat ook open voor kandidaten die enkel Engels spreken.

Je hebt ervaring met Agile en Scrum. Je hebt ervaring met softwarearchitectuur (database, webservices, ...) en C# .Net. Je hebt affiniteit met versiebeheersystemen zoals Git of TFS en wat kennis van SaaS-omgeving en / of Cloud Services is een pluspunt Aanbod Je komt terecht in een zeer modern kantoor met alle faciliteiten zoals restaurant, fitness, kinderopvang,.

 • Naast deze zeer verrijkende omgeving krijg je een competitief salaris, een firmawagen, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en tal van andere voordelen.
 • Je werkt in een groot team met toffe collega's en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Je hebt 20 + 12 vakantiedagen, mag af en toe van thuis werken en hebt flexibele werkuren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier