CALCULATOR HVAC -
Argon selectie
8500 KORTRIJK
23 uur geleden

Functie-omschrijving :

Als calculator HVAC sta je na een analyse van het lastenboek in voor diverse prijsaanvragen. Hierna maak je een grondige vergelijking van de offertes en kies je uiteindelijk de beste oplossing.

Ook de uitwerking van de beste technische optie valt onder jouw taken. Deze optie stel je dan ook voor aan de klant. Door jouw grondige ervaring in de sector, schat je het aantal werkuren in.

Na deze voorbereidingen ga je over tot het opmaken van een correcte offerte. Achteraf zorg je nog voor de nacalculatie van de werven.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Doorgedreven kennis en ervaring in HVAC, meer bepaald in centrale verwarming.

Nauwkeurig, dynamisch en resultaatgericht.

Planmatig houd je je aan de deadlines.

Kennis MS Office. Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een verantwoordelijke en uitdagende job binnen een dynamische werkomgeving. Er heerst een open communicatie en initiatief wordt sterk geapprecieerd.

Verder word je beloond met een aantrekkelijke verloning aangevuld met diverse extras. Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier