Internal Account Manager Export – Junior Trader
Brenntag
Antwerp, Belgium
9 uur geleden

Ons team op de locatie Antwerp heeft momenteel een opening voor een Internal Account Manager Export Junior Trader (met de mogelijkheid om door te groeien naar een externe functie)

UW ROL EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je maakt deel uit van ons Benelux Exportteam. Na een intensieve opleiding word jeverantwoordelijk voor het beheren van onze bestaande en potentiële klanten in de chemische industrie.

Je bent onze ambassadeur en beheert de export van chemische producten naar zowel Europese bestemmingen als naar overzeese regio’s.

Je bent heel service gericht, optimaliseert de verkoopomzet, gaat actief op zoek naar nieuwe markten en verkoopmogelijkheden en draagt actief bij aan de introductie van nieuwe projecten .

Je bent tevens verantwoordelijk voor prijsonderhandelingen binnen je klanten portfolio. Je denkt mee met onze klanten en zoekt naar oplossingen op maat.

Je werkt samen met de sales afdelingen, product management en business development management en logistieke afdeling. Je rapporteert aan de General Manager Export.

JOUW PROFIEL

Je beschikt minimaal over een Bacheloropleiding in een commerciële richting en hebtbij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen chemische distributie, internationale handel of exportbranche en hebt affiniteit met de chemische sector.

Je bent een echte Hunter, een sterke onderhandelaar , sales gedreven, ambitieus maar tevens hands-on als je creatieve oplossingen zoekt voor je klanten.

Je volgt je dossiers nauwgezet op vanaf de orderintake tot aan de uiteindelijke levering.

Je bent communicatief , innovatief, dynamisch, flexibel, georganiseerd en stressbestendig.

Je kunt zelfstandig en resultaatgericht, maar tevens ook projectmatig werken en bent een entrepreneur met zin voor initiatief die streeft naar sterke verkoopresultaten.

Naast een goede kennis van MS Office is kennis van SAP een pluspunt.

Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels en kennis van andere talen zoals Spaans en of Duits is een voordeel.

GEÏNTERESSEERD?

Wij bieden een leuke en zelfstandige functie bij een financieel stabiele organisatie met een informele werksfeer. We zijn een groot bedrijf, met alle mogelijkheden die dat met zich meebrengt en de vrijheid om heel zelfstandig dingen te ontplooien.

Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website : www.

brenntag.be of www.brenntag.com.

We kijken uit naar je sollicitatie.

At least one job must be selected in order to apply.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier