NEDERLANDSTALIG ADVISEUR
Manpower
Machelen (Vlaams Br.)
2 dagen geleden

Job Description

Als adviseur ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van allerhande vragen omtrent mobiliteitsabonnementen, verloren voorwerpen, reisschema's, etc.

Daarnaast help je ook verder bij vragen omtrent verschillende types van belastingen en subsidies.

Client Description

Voor onze klant gelegen in Diegem zijn we op zoek naar een inbound adviseur!

Candidate Profile

Heb je een uitstekende kennis Nederlands, zowel gesproken als geschreven? Hou je van telefonisch contact en administratieve opvolging?

Ben je dynamisch en klantgericht met vlotte telefonische skills? Ben je zeer flexibel en kan je werken in shiften tussen 7u en 20u op weekdagen?

Kan je ook regelmatig op zaterdag tussen 10u en 18u werken? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Client Offer

Je start op met een interim contract met optie op een vast contract. Je komt terecht in een kleiner call center met een leuke sfeer.

Je ontvangt een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen. Je werkt van maandag tot vrijdag in shiften tussen 7u en 20u en regelmatig op zaterdag.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier