SERVICE AUTOMATION ENGINEER l Dynamische KMO Met Doorgroei
Fuse Engineering
Kortrijk, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Service Engineer - TakenJe staat in rechtstreekse communicatie met de klanten en bent verantwoordelijk voor het machinepark ter plaatse.

Je voert onderhoudscontracten uit volgens de afgesproken voorschriften.Je ben een echte problem-solver voor het klantenportfolio en levert technische ondersteuning waar nodig.

Je lost elektrische en mechanische problemen op bij de klanten, zowel telefonisch als ter plaatse bij de klant. Je volgt ook de dossiers op en de administratie daarrond.

Service Engineer - ProfielJe bent sterk elektrisch- en mechanisch. PLC is jou niet vreemd.Je behaalde een Bachelor-of Master diploma in een technische of wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring Service Engineer - AanbodEen jaarsalaris rond €60.

000 afhankelijk van jouw werkervaring.Een auto en tankkaart zijn inbegrepen, deze kunnen ook gebruikt worden voor privédoeleinden.

Je gaat deze gebruiken om naar de klanten te gaan.Een netto onkostenvergoeding van €125 per maand. Deze worden elke maand belastingvrij op jouw rekening gestort.

Een groepsverzekering is voorzien. Ook een Hospitalisatieverzekering voor jou + gezin is aanwezig. Zo valt er een maandelijkse kost voor jou weg.

Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden voor de ambitieuze werknemers.Je krijgt veel verantwoordelijkheid en werkt deels autonoom aan jouw eigen klanten.

Deze vacature wordt beheerd door Tanguy & Mattias

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier