Christelijke Mutualiteiten - Specialist Database Administration
Christelijke Mutualiteiten
Schaarbeek, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Dit zoeken we LCM biedt een technische omgeving in evolutie : HP Unix, Linux, Windows, VM-Ware, Oracle WebLogic, Tomee, Oracle DB, MS SQL Server.

Hyper)Converged infrastructuur & migratie naar Cloud staat op de agenda voor de komende jaren. Voor het beheren van de databanken op de verschillende systemen, is LCM op zoek naar een specialist Database Administrator, wiens verantwoordelijkheidsdomein het is om de databanken permanent, beveiligd en performant ter beschikking te stellen aan de gebruikers van de nationale landsbond van CM en aan de lokale ziekenfondsen.

De coherentie van de gegevens tussen de verschillende databanken dient hierbij te worden gegarandeerd. Het merendeel van de databanken zijn Oracle DB, een minderheid van de DB's zijn MS SQL Server.

Andere database systemen zijn in opmars, ter ondersteuning van technische dashboarding, alsook no-SQL Databanken. We zijn op zoek naar een database specialist met een brede interesse, die zich kan inwerken in technologie naargelang de noden.

Interesse in beheer van server en Storage, is een toegevoegde waarde. Hoofdtaken Reactieve Call handling : Je bent 2de en 3de lijn support voor het opnemen van technische service calls betreffende databanken Je bent verantwoordelijk voor de Coördinatie voor het oplossen van een probleem, tussen de verschillende ICT disciplines en ook met de 3de lijn support bij externe leveranciers Je bent verantwoordelijk voor het kennisbeheer en dit via het ontwikkelen van standaard procedures voor de 1ste lijn Proactieve Database monitoring : Je volgt de performance van de databanken op via een standaard tooling.

Database backup, recovery en cloning : Je bent verantwoordelijk voor de setup, monitoring & maintenance Data / database replication : Je bent verantwoordelijk voor de setup, monitoring & maintenance Change requests : Je taak bestaat er eruit om realistische verbeterinitiatieven voor te stellen en te verdedigen.

Database consultancy : Je verstrekt technische aanbevelingen op het niveau van databank beheer aan de verschillende ontwikkelaars, zodat er performant en beveiligd gebruik van gemaakt kan worden.

Participatie in projecten & release management : Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het deploy en backout plan.

Je formuleert een Go / Nogo advies op basis van testplan & uitvoering voor de technische testen Database architectuur opstellen in overleg met architectuur : Je bepaalt en implementeert de databank standaarden en neemt de nodige initiatieven om op de hoogte te blijven van de nieuwe technologieën.

Dit ben jij Je bent in het bezit van een bachelor diploma in informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt minstens 8 jaar werkervaring als Oracle Database Administrator Je hebt een grondige kennis van Hardware, software toepassingen en bijhorende tools op het gebied van Oracle Databases Je hebt een goede kennis van Unix & Linux essantials, Oracle DBA Administration, Oracle Entreprise Manager, Managing Database Performance, Architectuur.

Kennis van Oracle Real Application Cluster, Oracle Dataguard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL server en datawarehousing is een troef.

Je gaat oplossings-& taakgericht tewerk in je aanpak Je bent in staat om multidisciplinair samen te werken Je bent in staat om autonoom je werk te organiseren Je hebt aandacht voor het ontwikkelen van standaarden en processen Je bent in staat om in samenspraak met je collega's een visie te ontwikkelen en te verdedigen, ten einde de juiste keuzes te maken op het gebied van hard- en software.

Je neemt beslissingen binnen de aan jouw toegekende bevoegdheden en bent in staat om een correcte inschatting te maken wanneer de hiërarchische lijn betrokken moet worden.

Je bent bereid om te werken in een systeem van 24 / 7 wachtsysteem (1 keer / 6 weken) Je hebt een vlotte beheersing van het Nederlands, Frans en Engels.

Dit bieden we je Wij bieden een contract van onbepaalde duur. Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact.

Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden.

Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden.

Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen.

Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken : Bij ons leeft het. Dit is je kans Bezorg ons je CV en motivatiebrief via onderstaande link.

We kijken ernaar uit je reactie te mogen ontvangen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier