Manufacturing Engineer
Experis
Ieper, West-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Jouw verantwoordelijkheden?

De laatste jaren zijn er heel wat R&D-projecten opgestart voor diverse klanten en die naderen hun deadline. Om de laatste fase te begeleiden en af te ronden zijn we op zoek naar een manufacturing engineer die de overdracht van R&D naar productie coördineert.

Je zult de introductie van de nieuwe producten on the floor faciliteren door de procesflows te stroomlijnen, analyses uit te voeren om werkpostverdeling te optimaliseren en ook door tools te ontwikkelen voor productie.

Naast het voorbereidend en coördinerende aspect, heb je oog voor continuous improvement . Jij wordt de catalysator tussen R&D, productie (in Ieper en buitenlandse partners), klanten, leveranciers, etc.

Wie ben je?

Je hebt een ingenieursdiploma behaald (elektromechanica, elektrotechniek, elektronica, etc.) of bent gelijkwaardig door ervaring.

Als je het reilen en zeilen van een productieomgeving kent, heb je een streepje voor, maar schoolverlaters komen ook in aanmerking.

Je bent ondernemend ingesteld en neemt het voortouw in jouw functie. Je beschikt over logisch inzicht en redeneringsvermogen en weet problemen die de kop opsteken efficiënt aan te pakken.

Dit is een coördinerende rol, dus is het belangrijk dat je je duidelijk weet uit te drukken en dat je communicatief sterk bent.

Je zult de " vertaler " zijn van ontwikkelingsfase naar productiefase dus hanteer je een to-the-point stijl. Ten slotte sta je open voor sporadische business trips.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier