Supervisor Cabinefabriek
DAF
Westerlo
2 dagen geleden

Functieomschrijving Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor een groep van medewerkers verdeeld over meerdere teams. Door je coachende en motiverende stijl van leiding geven, creëer je een positieve en open sfeer binnen de teams en verhoog je de betrokkenheid van je medewerkers.

Je zorgt ervoor dat taken op een veilige manier worden uitgevoerd volgens de gewenste specificaties, de gestelde kwaliteitseisen, binnen de beschikbare tijd en tegen minimale kosten.

Hierbij kijk je strikt toe op de naleving van de veiligheidsregels (o.a. het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen) en de huidige coronamaatregelen met het oog op de veiligheid en gezondheid van je medewerkers.

Verder streef je naar een continue optimalisatie van de processen van je afdeling. Je werkt proactief mee aan de voortdurende verbetering op het vlak van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten.

Jouw profiel Je genoot een technische opleiding op bachelor-niveau of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je positieve en proactieve ingesteldheid combineer je met uitgesproken communicatieve vaardigheden.

Verder beschik je over een grote dosis verantwoordelijkheidszin en kan je optreden als motivator en vertrouwenspersoon voor de groep.

Daarnaast ben je uitermate klantgericht en gedreven om te verbeteren.

Afdeling Als Supervisor word je tewerkgesteld binnen onze Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging.

Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

Binnen de Cabinefabriek kom je terecht in een innovatieve omgeving met een continu verbeteren mentaliteit waarbij we steeds focussen op veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, kosten en milieu.

Zo hebben we recentelijk een nieuwe cabine lakstraat geopend, een investering van 100 miljoen euro. Deze hoogtechnologische én duurzame lakstraat is de modernste in zijn soort en helpt DAF om verder te groeien.

DAF dankt zijn ijzersterke imago aan vakmanschap en passie, aan een no-nonsense cultuur, directe communicatie en gemotiveerde medewerkers.

Wij bieden DAF biedt een inspirerende, uitdagende werkomgeving waarin veiligheid voorop staat. Je kiest niet alleen voor een functie, je kiest vooral voor een loopbaan bij DAF.

Een aansprekende en zelfstandige functie met prima arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer en uitstekende loopbaan- en opleidingsmogelijkheden in een internationale organisatie.

Kortom : Drive your career, join DAF!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier