Field Automation engineer
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Jouw projecten zijn veelzijdig. Concreet ben jij verantwoordelijk voor de volledige aansturing en werking van de installatie op vlak van elektriciteit, afstemming en PLC-programmatie.

De PLC-programmatie en visualisatie bereid jij in op kantoor voor. Ter plaatse bij de klant ga jij de bekabeling en hardware gaan controleren en eventueel aanpassen.

Vervolgens ga jij jouw programmatie opstarten en uittesten.

Jouw takenpakket beperkt zich niet tot één specifiek veld. Daardoor kan jij in de verschillende velden jezelf verder ontwikkelen.

Als je van reizen houdt, is dit een mooi extraatje. De opstart, aanpassing en optimalisering van de installatie ga jij voornamelijk in Europa bij de klant gaan verzorgen.

In de toekomst kan dit uitgebreid worden naar de Verenigde Staten! Je kan daarbij opleiding, ondersteuning en begeleiding verwachten van jouw verantwoordelijke!

Functie eisen

Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering / elektrotechniek / automatisering.

Een mooi pluspunt is als je reeds een praktische eerste ervaring hebt opgedaan. Dit mag doorgetrokken worden naar de stage of masterproef.

Als je reeds kennis hebt van of automation of E&I en bereid bent het andere aan te leren horen we ook graag van jou!

Je hebt geen probleem met de handen uit de mouwen te steken, de werkbroek aantrekken en met vuile handen thuiskomen. Je vindt reizen en doorheen de week van huis zijn, geen probleem!

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als field automation engineer, is een van de grootste spelers in de automobielindustrie.

Dankzij hun innovatieve instelling, technische know-how en team van experten kan men steeds een optimale oplossing aan hun klant bieden.

Men biedt jou als field automation engineer, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een mooie startersfunctie waar jij de mogelijkheid krijgt om expert te worden in jouw vak!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier