Regio O-VL: studenten gezocht voor Intel
Sarawak Brussels
GENT
4 dagen geleden
source : Student.be

Ben jij enthousiast, communicatief sterk en weet jij als geen ander hoe je anderen enthousiast moet maken? Heb je een passie voor laptops en computers?

Dan hebben wij een super leuke bijverdienste voor jou als Sales Promotor voor INTEL in de Media Markt of Fnac bij jou in de buurt!

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste sales promotors voor het super beroemde computermerk INTEL!

Als sales promotor sta jij in de Media Markt bij de computer en tablet afdeling. Jij stapt proactief op de klanten af en informeert hen op een enthousiaste manier over een twee-in-één tablet, notebook of laptop.

Op elke vraag die de klant heeft, heb jij een kant-en-klaar antwoord. Jij geeft alle informatie die de klant nodig heeft en weegt samen de beste opties af.

De klant is onder de indruk van jouw kennis en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Al gauw is de klant net zo enthousiast over deze supergave tablet of notebook.

Dankzij jouw sales skills krijgt de verkoop een extra boost!

Deze job is meer dan alleen een snelle bijverdienste, want je krijgt het hele jaar door vergelijkbare klussen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier