Hardware designer
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Jij verzorgt de layout en implementeert analoge en digitale circuits, met een focus op hardware design. Naast de ontwikkeling van radarsystemen en communicatiesystemen, sta je ook in voor technische ondersteuning en de optimalisatie van het product.

Dit kan zowel voor binnenlandse als buitenlandse klanten zijn.

Functie eisen

 • Master in elektronica
 • Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in digital circuit design en PCB
 • Je hebt kennis van C++, Python, Java...
 • Over het bedrijf

  Dit bedrijf houdt zich bezig met de gehele levensloop van de ontwikkeling van luchtvaarttechnologie, vanaf de ontwikkeling, prototypering, industrialisatie, productie.

 • Nadien verzorgt dit bedrijf ook de klantenondersteuning en eventuele reparaties. Hun expertise ligt in de ontwikkeling van radarsystemen en communicatiesystemen.
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier