bouwplaatsmachinist
Randstad
Mechelen, Antwerpen
10 dagen geleden

job description

Wij zijn steeds op zoek naar bouwplaatsmachinisten voor onze klanten in regio Mechelen en omstreken.Beschik je over een eerste relevante ervaring met bandenkraan, rupskraan, bulldozer, wiellader, .

 • of heb je de passende opleiding hiervoor achter de rug? Dan ben jij de persoon die wij nodig hebben! In ruil kom je terecht bij degelijke bouwbedrijven en ben je zeker van correcte betalingen volgens het barema van de bouw.
 • Daarenboven maak je veel kans om na je interimperiode vast in dienst te gaan bij een betrouwbaar bedrijf dat je werkzekerheid kan bieden.

  qualification

  Heb je interesse of ken je iemand die deze job zou aanspreken?- Je kan zelfstandig tot op de werf of het vertrekpunt naar de werf komen.

 • VCA attest pluspunt Functie : 1 tot 3 jaarAlgemeen : 1 tot 3 jaar
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier