Kok regio Brussel centrum
Facilicom
Brussel , BE
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant.

Samen met je collega’s sta je in voor de koude en de warme bereidingen ( 70 / dag). Je taken zijn :

  • Assisteren en samenwerken met de chef / eigenaar in het voorbereiden van de gerechten
  • mee) organiseren van mis en place en keukenservice.

  • Samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven
  • Creatief meedenken over nieuwe suggesties
  • Zorgen voor vlotte service
  • Waken over de kwaliteit van alle gerechten
  • Functie-eisen

  • Je woont bij voorkeur in regio Brussel.
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring als kok / hulpkok
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Frans.
  • Je zorgt dat de werkzaamheden volgens HACCP richtlijnen worden uitgevoerd.
  • Je bent iemand stressbestendig die van aanpakken weet en initiatief neemt.
  • Je bent geëngageerd, stipt en flexibel en je komt elke dag weer met volle zin naar het werk.
  • Je bent bereid om voltijds te werken (werkuren : 06u30 14u30) van maandag tot vrijdag
  • Wat we je aanbieden

  • Tewerkstelling bij een snel groeiend cateringbedrijf dat mee aan de toekomst denkt van zijn medewerkers.
  • Een aangename werksfeer, die Prorest als betrokken cateraar’ vooropstelt.
  • Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.
  • Een goede werk-privébalans : je werkt telkens van maandag tot vrijdag en in het weekend ben je thuis.
  • Bedrijfsinformatie

    Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven : GOM, Facilicom Facility Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security, One Building Maintenance, Axxicom en Axxi4you dienstencheques.

    Als bedrijf in volle expansie telt Facilicom ruim 30 000 medewerkers in België, Nederland en Engeland. Prorest verzorgt als top 5 kwaliteitscateraar 50 bedrijfsrestaurants van prestigieuze klanten binnen de overheid, de industrie en tal van andere sectoren over het hele land.

    Onze 220 medewerkers zetten zich elke dag opnieuw in 200%. Zo hebben wij chef gérants, sous-chefs, chef-koks en keukenmedewerkers met ieder zijn specialiteiten.

    Zij verzorgen dagelijks 10 000 heerlijke, gezonde en verse maaltijden en doen dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Betrokkenheid en hospitality zijn dan ook termen die het best bij ons passen.

    Wij zijn continu op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerkers die eten en drinken de rol geven die het verdient.

    Contactinformatie

    Reageer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lisa Schetz via het algemene nummer van Facilicom +32 (0)3 224 38 00.

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier