Software Engineer, Oosterzele
Claerhout Computers Engineering
Oosterzele, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

CCE is een dynamisch software bedrijf met collegiale sfeer en opportuniteiten voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Bij CCE werk je voor zowel KMO's als middelgrote ondernemingen, actief in verschillende sectoren en toonaangevend binnen de voedingsindustrie waarin je een uitgebreide sectorkennis zal opbouwen.

Met ons team van een 50-tal medewerkers staan we elke dag paraat voor meer dan 150 klanten en meer dan 3.500 LISA-gebruikers van ons LISA ERP-pakket en LISA boekhoudsoftware.

Je helpt de bedrijfsprocessen van onze klanten te ondersteunen door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betrouwbare software geënt op ons volledig geïntegreerd modulair ERP-pakket.

Je zet jouw analytisch denkvermogen in om samen met jouw collega's de complexe systemen en verwachtingen van de klant om te zetten in concrete softwareoplossingen.

Je neemt ownership voor jouw projecten op. Je werkt zowel aan het functioneel ontwerp, de ontwikkeling en implementatie als de uitgebreide testing en het on... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier