Rioolrenovatie arbeiders met passie
Willemen Groep
Kumpen Renovatietechnieken
14 minuuten geleden

Functie

Voor het uitvoeren van onze rioolrenovatieprojecten over gans België en deels in Nederland zijn we op zoek naar gemotiveerde en competente medewerkers (M / V / X) die zin hebben voor verantwoordelijkheid en avontuur.

Profiel

Onze doelgroep zijn medewerkers die willen werken en flexibel zijn. Het werken in besloten ruimten (riolen) schrikt u niet af.

De aard van het werk behelst om af en toe op logement te gaan. Ervaring in betonherstellingen en injectietechnieken is een pluspunt maar geen must.

Aanbod

Je maakt deel uit van een van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen.

Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier