Technieker
Pfizer
Puurs, Belgium
2 dagen geleden

Technieker

 • Belgium - Puurs
 • Pfizer ontwikkelt de geneesmiddelen van morgen!

  Dankzij de inzet van meer dan 2700 medewerkers, is de vestiging in Puurs uitgegroeid tot één van de meest strategische productie-eenheden voor inspuitbare geneesmiddelen binnen de groep.

  Om onze verdere groei te ondersteunen, zijn wij voor onze teams in Aseptische Productie en Verpakking op zoek naar Techniekers :

  Je job in vijf bullets

  Breakdowns snel en efficiënt oplossenMechanische, elektrische en PLC aanpassingen uitwerken en doorvoerenPreventieve taken uitvoeren op het machineparkMateriaal correct onderhouden en gezond houdenMeedenken over verdere optimalisatiesJe werkt in 2 of 3 ploegen of met de dag

  Je profiel in zes of zeven bullets

  Professionele bachelor (voormalig graduaat) elektromechanica met ervaring, en zin om bij te lerenElektrische en pneumatische schema's, en P&ID’s lezen en interpreterenKennis van elektriciteit en elektrische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC-toepassingen (MS-office)Communicatief en analytisch sterk, die zowel zelfstandig als in team kan functionerenMethodisch en gedocumenteerde manier van werken met aandacht voor veiligheidJe ziet het helemaal zitten om bij te dragen aan de levenskwaliteit van patiënten wereldwijd.

  Bedrijfscultuur

  Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. We willen vandaag uitblinken maar al denken aan morgen en daar pro-actief op inspelen.

  Bij Pfizer geloven we ook heel sterk in teamwerk. Om je werk te realiseren hebben we elkaar nodig, helpen we elkaar, dagen we elkaar uit en delen we kennis.

  Streven naar hoge kwaliteit is de rode draad in alles wat we doen.

  Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

  Engineering

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier