Assistent - Operator 3-ploegen
AGO Jobs & HR
Geel, Antwerpen, BE
7 dagen geleden
source : Jobat

Voor een sterk groeiende firma te Olen, actief in de voedingsector, zijn wij op zoek naar een assistent-operator. Als assistent-

operator heeft u diverse verantwoordelijkheden. - U staat in voor het afvullen van de lijnen.- U zorgt voor het goede verloop van de productie.

 • U staat in voor orde en netheid in de productie. - U staat in voor het reinigen van de koelcel en productieruimtes (volgens HACCP).
 • U bent flexibel in taken, zelf werk zien en uitvoeren. - U geeft ondersteuning aan de technisch operator bij kleine storingen of om controles uit te voeren.
 • Gerelateerde trefwoorden : operator, productie, produktie, technisch, voeding, machine, lijn, elektrisch, mechanisch, plc, olen, stalen, proces.

  U kan in een 3-ploegen systeem werken.U kan zwaar fysiek werk uitvoeren.U hebt kennis van de HACCP regels.U hebt ervaring met een elektrisch transpallet.

  Indien u enige technische kennis heeft, is dit een sterk pluspunt.U bent veelzijdig : inzet en motivatie zijn heel belangrijk.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier