Tijdelijke Aankoopassistent
Euro Shoe Group
Beringen, België
1 dag geleden
source : vacature.com

Jouw Functie Samen met de andere assistenten ondersteun je de Aankopers van Bristol / Shoe Discount.Je zorgt voor een vlekkeloze administratie binnen de afdeling waarbij je voornaamste taken bestaan uit orderbevestigingen, data entry van artikels, opvolging van monsters en van maatschema’s, het afdrukken van rapporten voor de aankoper, enz.

Naast de administratie vormen de contacten met de verschillende leveranciers op internationaal niveau een belangrijk aspect van jouw functie.

Je volgt de bestellingen en de leveringen nauwgezet op en waakt erover dat alles tijdig voorradig is.Verder tref je de voorbereidingen voor onze publicitaire acties (promoties, folderartikelen, ).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier