customer care medewerker
Randstad
Zwijndrecht, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-

mail, chat en / of face to face).Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up-

en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen.Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen.

Als Klantenadviseur bij VAB zet je de klant steeds op de eerste plaats, Customer Delight is jouw streven.Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

en gaat proactief aan de slag.

qualification

Je hebt een natuurlijke commerciële flair : overtuigen en onderhandelen zijn kwaliteiten die je graag benut.Je werkt gestructureerd, efficiënt en graag resultaatgericht.

Je beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen, flexibiliteit, staat open voor feedback en gaat in dialoog.Je bent een echte teamplayer.

Je bent in het bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.Sales-ervaring is een belangrijke troef, ervaring met klantencontact is een must (telefoon, mail, chat en / of face to face).

Je spreekt en schrijft zeer vlot Nederlands én Frans. Een uitdagende functie in een dynamische omgeving, waar flexibiliteit en teamwerk primordiaal zijn.

In ruil voor jouw inzet en talent kan je rekenen op een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques en transportvergoeding), een voortdurende opleiding en doorgroeimogelijkheden.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier