Lader/losser met heftruckattest (m/v) - dagwerk
Konvert Interim Menen
Wevelgem, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Wevelgem zijn wij op zoek naar een lader / losser met heftruckattest.Je zorgt ervoor dat bestellingen die binnenkomen op de juiste plaats terechtkomen.

Daarnaast sta je ook in voor de uitgaande goederen.Vrachtwagens worden manueel geladen. Dit is fysiek en zwaar uitvoerend werk.

Uiteraard zorg je ook voor een proper en net magazijn.

Aanbod

Picken volgens de instructies van de ordervoorbereidingDe pakketten, partijen, ... samenstellen. Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken.

Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen. Goederen in opslagzones plaatsen. De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, .

 • Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is : Heftruck - dagwerk- mooie verloning van meer dan € 15 / u-
 • vast contract na geslaagde interimperiode- 12 extra dagen recup, bovenop de 20 wettelijke verlofdagen

  Vereiste kwalificaties

 • kunnen opstarten rond 7u 's morgens- goede kennis Nederlands of Frans- fysiek sterk zijn, geen lichamelijke klachten- geldig heftruckattest-
 • ervaring met scanning en pickingsystemen is een pluspunt

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier