Student
Robert Half Belgium
Meulebeke, West Flanders, Belgium
6 dagen geleden

Een internationaal productiebedrijf regio Meulebeke is op zoek naar een Masterstudent die administratieve ondersteuning kan bieden op de planning tot eind september (of langer).

Dit kan zowel op fulltime of parttime basis ( minimum 2 à 3 dagen per week ).

In deze functie ondersteun jij de productieplanning bij de voorbereiding hiervan. Jij gaat na welke orders er in productie moeten gaan en welke wijzigingen er eventueel zijn doorgekomen.

Op basis hiervan maak jij een voorlopige planning op en hou je rekening met clusters die eventueel gevormd kunnen worden om een efficiënt productieproces te garanderen.

Ben jij analytisch en kritisch ingesteld en ben je tijdens je opleiding al in contact gekomen met verschillende bedrijfsprocessen?

Dan ben jij de geknipte persoon!

Deze firma biedt flexibele werkuren in een 40-uren werkweek Er heerst een vlakke structuur met open communicatie . Er wordt ook een mooi brutoloon aangeboden met maaltijdcheques van € 8,00.

Interesse in deze studentenjob? Reageer dan snel online met jouw CV!

Robert Half BV verwerkt de gegevens van sollicitanten die nodig zijn om de sollicitatieprocedure uit te voeren. Meer informatie over gegevensbescherming, in het bijzonder over uw rechten, vindt u op https : / / www.

roberthalf.be / nl / privacybeleid .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier